EVENEMENTENRAALTE UPDATE

18-5-2019: Video Vital Centre Raalte Run

FOTO/VIDEO REPORTAGES

Tuigpaarden Concours Luttenberg vervroegd wegens hitte

LUTTENBERG - Zaterdag belooft wederom een warme dag te worden. Om het voor mens en dier zo aangenaam mogelijk te maken, komen zaterdag om 9.00 uur in plaats van 10.00 uur de eerste paarden al de wedstrijdring in bij het concours in Luttenberg.

Daarnaast past de organisatie het programma iets aan, zodat de wedstrijden om 15.30 zijn afgelopen. Ruim voor het warmste moment van de dag. Voor de paarden komen er extra drinkplaatsen en een spoelplaats die voor verkoeling kan zorgen.

www.sallandcentraal.nl/2019/06/tuigpaarden-concours-luttenberg-vervroegd-wegens-hitte

Bron: Salland Centraal / 26-6-2019

Legends of Rock groot succes

RAALTE - Legends of Rock in Raalte was afgelopen weekend een groot succes. Vooraf zei de organisatie, bij monde van Maurice Endeman, te hopen op vierduizend bezoekers en dat aantal werd meer dan gehaald.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/legends-of-rock-groot-succes

Bron: Salland Centraal / 25-6-2019

Midzomerfeest in Mariënheem dik geslaagd

MARIËNHEEM - Het Midzomerfeest in Mariënheem was dik geslaagd. Vrijdagavond namen zestig teams deel aan de pubquiz, zaterdagavond wisten circa tweeduizend bezoekers de weg naar de tent te vinden en ook de zondag was goed bezocht.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/midzomerfeest-in-marienheem-dik-geslaagd

Website: www.midzomerfeest.nl
Bron: Salland Centraal / 25-6-2019

Video: Midzomerfeest Marienheem 2019

Zondag middag

Bron: Harrie Huisman / 24-6-2019

Stöppelhaene introduceert Harvest Games

RAALTE - Stöppelhaene introduceert dit jaar de Harvest Games. Het is de bedoeling dat op zaterdagmiddag 31 augustus verschillende teams het tegen elkaar opnemen op het Stöppelveld.

Er zijn verschillende onderdelen waarbij een combinatie van tactiek, snelheid, doorzettingsvermogen en timing belangrijk is. Blijf zo lang mogelijk zitten op een rodeostier; leef je uit op een stormbaan, doe mee aan het geitenmelken of probeer zoveel mogelijk klompen te vangen. Het programma begint om 12.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

De prijsuitreiking vindt aansluitend plaats. Deelnemende teams dienen te bestaan uit zes personen en een coach. De voorkeur gaat uit naar gemengde teams. Een team kan bijvoorbeeld bestaan uit een groep vrienden, familie, buren of collega’s. De teams worden opgeroepen om zelf een mascotte te maken die wat te maken heeft met het boerenleven.

De Sallandse Boer en de Oogstkoningin zullen de mascottes beoordelen en de mooiste mascotte verdient extra punten. Opgave via harvestgames@stoppelhaene.nl. Vermeld daarin de namen van de teamleden en de coach. Deelname is gratis.

www.sallandcentraal.nl/2019/06/stoppelhaene-introduceert-harvest-games

Website: www.stoppelhaene.nl
Bron: Salland Centraal / 23-6-2019

Video: Midzomerfeest de opbouw 2019

Mooie drone beelden van de opbouw van het midzomerterrein.

Bron: Harrie Huisman / 20-6-2019

Den Alerdinck hoofdsponsor Open Muziek Estafette Heino

HEINO - Havezate Den Alerdinck is de nieuwe hoofdsponsor van de Open Muziek Estafette in Heino. Wouter en Riekje Koning, de eigenaren van deze historische buitenplaats in Laag Zuthem, hebben toegezegd het evenement voor meerdere jaren te steunen met een substantiële sponsoring, waardoor de continuïteit van het evenement voor meerdere jaren is gewaarborgd. Dit nadat Wouter vorig jaar het evenement bezocht en onder de indruk raakte. Voor de organisatoren, voorzitter Huub Schultz, secretaris Flip Jonkman en penningmeester René Wibier, reden voor taart. De negende editie van de Open Muziek Estafette in Heino vindt plaats op 4 en 5 oktober in de Nicolaaskerk. De inschrijving is alweer gesloten en de organisatoren zijn druk bezig met de planning. Daarnaast zijn ze van plan om nog meer gebruik te maken van audiovisuele aanvullingen. “En uiteraard, dit concept bestaat inmiddels negen jaar, hetgeen ons als bestuur dus noodzaakt om eens na te gaan denken hoe en in welke vorm wij dit gebeuren door willen zetten. Voor het jubileumjaar in 2020 hebben we al enkele extra activiteiten in gedachten.”

www.sallandcentraal.nl/2019/06/den-alerdinck-hoofdsponsor-open-muziek-estafette-heino

Website: www.muziekestafette.nl
Bron: Salland Centraal / 22-6-2019

Goede Maatjes Met Raalte / finale / 15-6-2019

Bron: VTV Sallandia / 21-6-2019

Straatkorenfestival in Luttenberg met glas-in-lood zweefvliegtuig

LUTTENBERG - De Stroatkjals uit Luttenberg houden op zondag 30 juni de achttiende editie van het jaarlijkse straatkorenfestival ‘Het Musicale Landleven’. In het centrum van Luttenberg brengen tien koren op vijf verschillende podia hun liederen ten gehore. Dat wordt ook gecombineerd met een braderie. Bijzondere attractie dit jaar is een zweefvliegtuig dat volledig met glas-in-lood is bedekt. Bij mooi weer is het festival doorgaans goed voor duizenden bezoekers.
 
 
Bron: Salland Centraal / 21-6-2019

Foto"VTV Sallandia / Ronny Koggel

Dark Poolparty op herhaling in de Tippe

HEINO - Het was genieten geblazen die eerste editie van de Darkpool Party. Zwemmen en bommetjes maken in het schemerlicht en dansen op de beat van DJ Gerco. Tieners uit Heino en omgeving kunnen op vrijdag 28 juni op herhaling. Want dan organiseert Zwembad De Tippe de tweede editie van de Dark Poolparty. Dit stoere zwembadfeest wordt speciaal georganiseerd voor tieners tussen de 12 en 16 jaar. DJ Gerco zal tussen 20.30 en 00.00 uur het spreekwoordelijke dak eraf laten gaan met zijn discomuziek.
 
 
Bron: Salland Centraal / 20-6-2019

Romantiek op de maandagavonden in de Basiliek van Raalte!

RAALTE - Op maandag 1 juli start in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing te Raalte een orgelserie van vijf orgelconcerten.
 
In deze Basiliek staat één van de grootste Ademaorgels van Nederland. Dit orgel is gebouwd in 1927 en werd destijds geplaatst in de Rooms-Katholieke Michaëlskerk van Zwolle. In 2006 is de Michaëlskerk gesloten. Het orgel is gerestaureerd en vervolgens geplaatst in de Basiliek van Raalte. Op 14 september 2008 is het orgel in gebruik genomen. Toon Hagen heeft toen een orgelconcert gegeven. Het Ademaorgel heeft 43 stemmen, drie manuelen en pedaal. De tractie is electro-pneumatisch.
 
 
Bron: Salland Centraal / 20-6-2019

Benefietconcerten Castalia Mandoline Quintet in Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS - Het Castalia Mandoline Quintet verzorgt op zaterdag 22 juni twee korte benefietconcerten voor Stichting All4tomorrow aan de Lierderholthuisweg 29 in Lierderholthuis. Deze stichting is opgezet door Ronnie en Ruth Sentamu (zij is zelf ook lid van het Castalia Mandoline Quintet) uit Lierderholthuis en biedt kinderen uit Oeganda en Kenia financiële ondersteuning zodat zij basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs kunnen volgen. Het Castalia Mandoline Quintet bestaat naast Ruth (mandola) uit Pauline Verschuren-Ulderink (mandoline), Sebastiaan de Grebber (mandoline), Ferdinand Binnendijk (liuto cantabile) en Tom Edskes (gitaar). Op het programma staat onder andere barokwerk van Antonio Vivaldi, galant werk van Luigi Boccherini en Argentijnse passie van Maximo Diego Pujol. Het concertprogramma duurt vijftig minuten. De eerste sessie begint om 13.00 uur; de tweede om 15.00 uur. De entree is gratis. Na afloop wordt gevraagd om een vrije gift voor de stichting.
 
 
Bron: Salland Centraal / 20-6-2019

Jubilerend Stal ‘t Reelaer houdt jaarlijkse cross

RAALTE - Stal ‘t Reelaer bestaat dit jaar 25 jaar en wil dit vieren tijdens de jaarlijkse cross. Op 29 en 30 juni wordt voor de 14e keer een spectaculair crossweekend gehouden en ook zijn er de open-manege dagen.
 
Tijdens deze open dagen is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Stal ‘t Reelaer. Er is er een Tweede Kans Paardrijspullenbeurs. Hier zijn bijvoorbeeld paardrijbroeken en gebruikte bodyprotectors te vinden.
 
 
Bron: Salland Centraal / 19-6-2019

De U-turn van Pedro Pico Pop naar Legends of Rock

Twee dagen lang tribute bands van AC/DC, Metallica, Rammstein, Queen, Muse en meer

RAALTE - Eigenlijk hebben ze een U-turn gemaakt. Stond vroeger bij Pedro Pico Pop nog alles in het teken van de visie die organisatie wilde uitdragen, bij het Legends of Rock Tributefestival XXL draait alles om wat het publiek wil zien en horen. En dat blijkt te werken.

Maurice Endeman en zijn team van Pedro Pico Pop organiseerden het tributefestival vorig jaar voor het eerst. Meer dan 2.500 (vooral oudere) jongeren wisten toen de weg te vinden; meer dan gehoopt. Voor de editie van dit jaar op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zijn op dit moment al zo’n 3.000 kaarten verkocht. Maurice hoopt op zo’n 4.000 bezoekers.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/de-u-turn-van-pedro-pico-pop-naar-legends-of-rock

Website: www.legendsofrock-raalte.nl
Bron: Salland Centraal / 18-6-2019

Eerste editie Theater aan de Vijver

RAALTE - Op zondag 30 juni vindt de eerste editie van het gloednieuwe festival Theater aan de Vijver plaats, naast het HOFtheater in Raalte. Dit festival wordt een middag uit voor het hele gezin en staat in het teken van theater, kunst en cultuur. Een muzikale voorstelling in een vogelhuisje… een kunstwerk maken vanaf de fiets… bowlen in een groene oase… En vanaf een strandstoel aan het water genieten van een hapje, drankje en muziek. Het festival wordt georganiseerd door het HOFtheater, die met dit festival jong en oud in aanraking wil laten komen met bijzondere uitingen van kunst en cultuur.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/eerste-editie-theater-aan-de-vijver

Website: www.hoftheater.nl
Bron: Salland centraal / 17-6-2019

In het zadel voor Strijd van Salland

HEINO - Niet alleen fietsers, wielrenners, mountainbikers, hardlopers, wandelaars en steppers maar ook ruiters zetten zich in voor Strijd van Salland op zondag 23 juni. Dat is best uniek! Er worden namelijk maar zelden ruiterroutes voor het goede doel georganiseerd. Dus kom vooral stappen, draven of galopperen! Alle donaties en sponsoring bij Strijd van Salland zijn voor 100% bestemd voor onderzoek in het Erasmus MC te Rotterdam. Deze CATNON-studie is een groot Europees onderzoek naar kwaadaardige hersentumoren dat patiënten wereldwijd aangaat.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/in-het-zadel-voor-strijd-van-salland

Website: www.strijdvansalland.nl
Bron: Salland Centraal / 17-6-2019

Sfeerimpressie Ribs&Blues 2019 (HD/UHD)

Bron: Ribs&Blues / Salland1 / VTV Sallandia

21e editie popfestival verhuist naar ‘mooiste plek van Luttenberg’

LUTTENBERG - “21 jaar zijn we geworden en nu dan?” Dat is wat de organisatie van het Luttenbergse popfestival Lil’Hill zich het afgelopen voorjaar afvroeg. Het antwoord bleek simpel: verhuizen. En dan niet zomaar verhuizen, maar naar ‘de mooiste plek van Luttenberg’. Op de flank van de gelijknamige berg, de Lil’Hill in een beetje fantasierijk Engels.

Het Luttenbergse popfestival kende haar eerste elf edities op de plaatselijke ijsbaan, waarna de organisatie in 2010 besloot te verkassen naar een weilandje net buiten het dorp. Dat bleek een gouden greep, vertelt Wout Oosterwechel van het organiserende Beppie Concerts: “Het beschikbare terrein werd een stuk kleiner, maar het was absoluut een stap vooruit. Het festival werd er intiemer en knusser door.”

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/21e-editie-popfestival-verhuist-naar-mooiste-plek-van-luttenberg

Website: www.lilhill.nl
Bron: Salland Centraal / 17-6-2019

Bekendmaking Beste Maat van Raalte (HD/UHD)

Bekendmaking ‘Beste Maat van Raalte’ een onderscheiding voor een organisatie of persoon die het afgelopen jaar een grote bijdrage heeft geleverd om Raalte te promoten.

Video: VTV Sallandia / 15-6-2019

Mascha Zetzema is de ‘Beste Maat van Raalte’

RAALTE - Zaterdag 15 juni vond de veertiende editie van het korenfestival Goede Maatjes met Raalte plaats. Niemand minder dan onze collega Mascha Zetzema, van het Weekblad voor Salland, kreeg de titel de ‘Beste Maat van Raalte’.

Ze heeft met de activiteitencommissie van het ROV een grote bijdrage geleverd aan de promotie van Raalte. “Een enorme verrassing, ik heb dit werkelijk niet aan zien komen. Pas op het allerlaatst merkte ik ‘geheimzinnigheid’ om me heen, maar ook toen had ik nog geen idee dat ik deze ereprijs zou krijgen”, vertelt Mascha enthousiast. Ze ontving de onderscheiding uit handen van wethouder Jacques van Loevezijn en Bert Bourgonje, voorzitter van Roalter Jong’s.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/mascha-zetzema-is-de-beste-maat-van-raalte

Bron: Salland Centraal / 16-6-2019

Weergoden zijn Ribs & Blues goed gezind

Ervaren artiesten en jong aanstormend talent, iedereen zijn zet zijn beste beentje voor
 
RAALTE - Het weer speelde in de week voorafgaand aan het 23e Ribs en Blues een grote rol. Raalte bleef uiteindelijk gevrijwaard van grote calamiteiten, maar de opbouw ging moeizaam. “Je bent druk bezig met opbouwen, dan moet je uit vrees voor zware windstoten een deel van de windgevoelige spullen tijdelijk afbreken en daarna later weer opbouwen. Dat kost veel negatieve energie”, zo weet voorzitter Ton Groot Beumer.
 
Al het extra werk werd uiteindelijk wel beloond. Na een natte en winderige zaterdag werd het ‘s avonds droog, verscheen er een waterig zonnetje en viel de wind grotendeels weg. Toen om half 7 de twee entreepoorten geopend werden stroomde het publiek echt massaal de Domineeskamp op. “Dat was waar we op gehoopt hadden, maar niet meteen verwacht. We hadden bijvoorbeeld negen van de twaalf muntkassa’s geopend bij het begin, duidelijk niet voldoende.”
 
Zo’n 8.500 bezoekers kwamen op de nu gratis zaterdagavond op. De optredende bands Gov’t Mule (VS), Blackberry Smoke (VS) en My Baby (NL) mogen dan niet de bekendheid van bijvoorbeeld Status Quo of Beach Boys (die afgelopen jaren in Raalte optraden) hebben, maar horen in eigen land wel degelijk tot de grotere bands. Zeker de twee Amerikaanse bands (die zonder veel problemen bij elkaar meespeelden) maakten indruk. Bij de afsluiter My Baby was de stemming iets matter en de tent iets minder vol. De strakke sound van het Amsterdamse powertrio leek te afwijkend van de stevige Southern rock en blues van de twee Amerikaanse bands waarbij het publiek elke stevige gitaarsolo direct beloonde met applaus.
 
 
Bron: Salland Centraal / 12-6-2019

Keuze voor gratis Ribs & Blues pakt goed uit

RAALTE – Het was in de aanloop naar Pinksteren voor het bestuur van Ribs & Blues behoorlijk spannend. Het besluit om het festival drie dagen lang, ook de zaterdagavond helemaal gratis te maken betekent een inkomstenderving van minimaal 1 tot 1,5 ton aan entreegelden.
 
“Zakelijk gezien zou je zoiets nooit doen. Toch was het een weloverwogen keuze om niet meer mee te gaan in de race van steeds duurdere bands”, zegt voorzitter Ton Groot Beumer. Die keuze pakte goed uit; ongeveer 8500 bezoekers bezochten de gratis zaterdagavond. “Dit kunnen we verder uitbouwen,” weet de Ribs en Blues-preses die op de zonnige eerste pinksterdag een stampvolle Domineeskamp zag (foto).
 
Na de nodige Europese awards afgelopen jaren werd het Raalter festival nu beloond met de ‘Keep the Blues Alive Award 2019’ van de Dutch Bluesfoundation voor de grote bijdrage afgelopen 23 jaar aan de Nederlands bluesmuziek.
 
 
Bron: Salland Centraal / 11-6-2019

Video Ribs&Blues 2019

Dit was de Ribs&Blues 2019!

Kidsadventureland is officieel geopend door onze sherriffs

Wat was de aftrap een feest! Vandaag party met maar liefst 13 bands en artiesten

Bron: Ribs&Blues / 9-6-2019


Meer video's op het YouTube kanaal van Ribs&Blues

Keep The Blues Alive Award 2019

Zojuist de Keep The Blues Alive Award 2019 gekregen van the Dutch Bluesfoundation. 
Dank jullie wel allemaal. Erg blij mee!

Bron: Ribs&Blues / 9-6-2019

Delta Club Ribs&Blues 2019  (HD/UHD)

Nog plekken vrij voor Farmstacle Run

HEINO - Stichting Sportevenementen Heino presenteert op zondag 14 juli de vijfde editie van de Hilgenkamp Bouwservice Farmstacle Run. Vanaf ‘Het Boeren Erf’, een weiland naast het terrein van VV Heino, vertrekken naar verwachting ruim 1.500 deelnemers voor een obstakelrun met een agrarisch tintje. De 4KidsRun is inmiddels helemaal uitverkocht, voor de 8,5 en de 13,5 km zijn nog kaarten beschikbaar.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2019/06/nog-plekken-vrij-voor-farmstacle-run

Website: www.farmstaclerun.nl
Bron: Salland Centraal / 9-6-2019

Stoppelkids Rally in Raalte / 1-6-2019

Bron: VTV Sallandia / 4-6-2019

Tientallen jonge patiëntjes genieten van StöppelKidsRally

RAALTE - Het was afgelopen zaterdag lekker druk bij de finish van de StöppelKidsRally in het centrum van Raalte. Tientallen jonge, vaak ernstig zieke patiëntjes van het Deventer Ziekenhuis, kregen die dag een rit aangeboden in mooie sportwagens.

De tweede editie van de StöppelKidsRally begon net als de eerste bij het Deventer Ziekenhuis en eindigde dus in Raalte, de thuisbasis van de organisatie. Burgemeester Martijn Dadema vlagde de deelnemers af.

www.sallandcentraal.nl/2019/06/stoppelkidsrally-finisht-weer-in-raalte

Bron: Salland Centraal / 4-6-2019

Vital Centre Raalte Run 2019

Bron: VTV Sallandia / 18-5-2019

Truckrun Raalte 2019 (HD/UHD)

Bron: VTV Sallandia / 15-5-2019

Voorbereidingen Dorpsquiz Raalte in volle gang

RAALTE - Een eigen dorpsquiz voor Raalte: op zaterdag 28 december gaat het gebeuren. Dat lijkt nog heel veel weg, maar toch zijn de voorbereidingen al in volle gang. De initiatiefnemers zijn om te beginnen naar de notaris geweest om zich in te in te schrijven als officiële stichting. Verder is er een website live gegaan en komen de eerste inschrijvingen voor teams al binnen.
 
Het concept is simpel: elk team krijgt op zaterdagavond 28 december om 19.00 uur een boek vol vragen die variëren van de Raalter dorpsgeschiedenis tot de actualiteit. Met doe-opdrachten en vragen op speciale locaties. Het team bepaalt zelf waar het speelt. Bij iemand thuis, in een clubhuis of in het café; als het maar in Raalte is. Want voor sommige opdrachten moeten deelnemers ook de deur uit. Om 23.30 uur volgt het eindsignaal. Teams leveren hun quizboek weer in, waarna een juryberaad volgt. De winnaar wordt op zaterdagavond 18 januari 2020, tijdens een feestelijke avond in De Leeren Lampe, bekend gemaakt.
 
 
Bron: Salland Centraal / 18-5-2019

Aftermovie: Droomdag Raalte

RAALTE - Op zondag 28 april is door het ROV voor de tweede keer een Droomdag georganiseerd. De Droomdag die vorig jaar voor het eerst plaatsvond in Raalte wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Jongeren met een verstandelijke beperking konden korte stages volgen bij ondernemers uit Raalte en bij andere partijen. Inmiddels is de aftermovie gepubliceerd.
 

Bron: Salland Centraal / 14-5-2019

Voorjaarskermis Raalte 2019

DROOMDAG IN RAALTE 2019 (HD/UHD)

Bron: VTV Sallandia / 4-5-2019

DROOMDAG IN RAALTE

Bron: VTV Sallandia / 28-4-2019

Koningsdag Raalte 2019

Bron: VTV Sallandia / 27-4-2019

Dorsdag Salland Ploffers 2019 (HD/UHD)

Bron: VTV Sallandia / 27-4-2019

Paasvuur Heino (HD/UHD)

Bron: VTV Sallandia / Paasvuur van ’t Giet Vedan Heino / 21-4-2019

SW4D-seizoen start op 1 mei

Is het voorjaar te vroeg om aan de herfst te denken? Niet als het gaat om de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) gaat, want op 1 mei staat de inschrijving weer open voor de 12deeditie, die gehouden wordt van 22 t/m 25 oktober 2019. Sommigen houden de vinger aan de knop om als eerste zich te aan te melden. Er zijn inmiddels veel enthousiaste wandelaars die er inmiddels een jaarlijkse traditie van hebben gemaakt. ‘Zij kennen de gemoedelijke sfeer en prachtige routes die de SW4D kenmerken. Maar zeker zoveel deelnemers komen in oktober voor het eerst naar Raalte om te genieten van de laatste vierdaagse op de wandelkalender’, aldus voorzitter Chris de Bont.

Één en al verhaal

De routes van de Sallandse Wandelvierdaagse zijn van ongekende schoonheid en variatie. De Bont: ‘We hebben als Salland de mazzel dat we op zo’n 25 kilometer van elkaar de uiterwaarden van de IJssel en de Sallandse Heuvelrug bezitten. En daar tussenin vinden we het coulisselandschap met z’n doorkijkjes, prachtige boerderijen en fraaie landgoederen. Én ook dit jaar is het de routemakers gelukt om onbewandelde paden te ontdekken, die zelfs voor de Sallander nieuw zijn.’ Natuurpracht is een geweldig ingrediënt, maar daar voegt de SW4D graag iets aan toe. ‘Beleving: dat zie, hoor en voel je de hele SW4D-week. Op onverwachtse momenten en plekken en bij de vertrouwde doorkomsten haal je een rugzak vol verhalen op om mee naar huis te nemen.’

Deelname is al mogelijk vanaf een dag en gekozen kan worden uit:

DIRK 8km Kidsprogramma
ZGR 12km
NOBACH 20km
MAAN 30km
SNS Raalte 40km
Voordelig inschrijven kan vanaf 1 mei via www.sw4d.nl

Wandelgemeente

De Bont heeft nog één nabrander: ‘voor wie het nog niet gedaan heeft, stem ook nog even op Raalte als wandelgemeente van het jaar 2019. Stemmen kan tot met 17 mei 18:00 uur via:www.tevoetonline.nl.

www.salland1.nl/sw4d-seizoen-start-op-1-mei

Bron: Salland1 / 1-5-2019
Website: www.sw4d.nl

Tweede editie Droomdag Raalte groot succes

RAALTE - Op zondag 28 april is door het ROV voor de tweede keer een Droomdag georganiseerd. De Droomdag die vorig jaar voor het eerst plaatsvond in Raalte wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Jongeren met een verstandelijke beperking kunnen vandaag tussen 13.00 en 17.00 uur opnieuw korte stages volgen bij ondernemers uit Raalte en bij andere partijen. Tijdens deze koopzondag mogen zij ook de brandweer, de politie én de dierenambulance ondersteunen.
 
 
Bron: Salland Centraal / 28-4-2019

Stöppelhaene haalt Within Temptation, Bløf en Glennis Grace naar Raalte

Het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene heeft de eerste namen bekend gemaakt van de line-up van de aankomende editie. Onder meer Within Temptation, Bløf en Glennis Grace treden op donderdag 29 augustus op in Raalte.

Stöppelhaene-voorzitter Paul Wittenhorst is enthousiast over de eerste namen die bekend zijn. Al tijdens de editie van Stöppelhaene 2018 ging hij samen met de programmacommissie aan de slag. Naast de genoemde namen heeft hij ook Kraantje Pappie, Paul Elstak en Ronnie Ruysdael inmiddels weten te strikken.

 

Lees verder: www.rtvoost.nl/nieuws/309599/Stoppelhaene-haalt-Within-Temptation-Blof-en-Glennis-Grace-naar-Raalte

Bron: RTV Oost / 21-3-2019


Het Sallandse Oogstfeest pakt dit jaar flink uit met haar muziekprogramma op donderdagavond! Het Stöppelveld zal op 29 augustus opgeschud wordend door niemand minder dan Within Temptation, BLØF, Glennis Grace, Kraantje Pappie, Ronnie Ruysdael en DJ Paul Elstak.

KLIK HIER VOOR KAARTVERKOOP


VTV SALLANDIA WEBSITES